Η Amazon ετοιμάζει 3D smartphone

Δημοσιεύτηκε στις Μάι 11 2013 - 4:26μμ

amazon-3d-smartphone

Έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί γύρω από τις προθέσεις της Amazon να μεταπηδήσει στη παραγωγή κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με τη WSJ το πρώτο προϊόν της για τη κινητή τηλεφωνία θα έχει μάλιστα οθόνη 3D!

Πιο συγκεκριμένα η Amazon κατασκευάζει δύο συσκευές, με ένα high-end μοντέλο που θα φέρει την οθόνη 3D χωρίς να χρειάζεται η χρήση ειδικών γυαλιών.

Πηγές αναφέρουν θα υπάρχει η λειτουργία eye tracking όπου οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τη συσκευή με τη κίνηση των ματιών τους! Η λειτουργία του eye tracking θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στην απόδοση της 3D οθόνης, καθώς θα βοηθάει αυτόματα στη διόρθωση της γωνίας θέασης.

Όλο αυτό το project  ενδέχεται να μη ξεπεράσει το πειραματικό στάδιο. Η Amazon προσανατολίζεται όμως και στις streaming συσκευές τύπου iPod όπου θα αναπαράγουν μουσική μέσω του Amazon Cloud.  Φαίνεται να δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα από την εταιρία στο τομέα του streaming, καθώς βρίσκετε στο στάδιο παραγωγή ενός set-top box για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου από τις τηλεοράσεις.

 

[via]