Κανάλια επί πληρωμή από το Youtube

Posted on May 7 2013 - 7:11pm by

youtube-subscription-program

Μια επί πληρωμή υπηρεσία θα προσφέρει για μερικά κανάλια το Youtube. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί να αυξήσει τη ποιότητα περιεχομένου που θα προσφέρει ο κάθε δημιουργός, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα κέρδους από το περιεχόμενο που θα μοιράζεται ο δημιουργός με το το κοινό.

Η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη βδομάδα. 50 κανάλια θα εφαρμόσουν πρώτα αυτό το πρόγραμμα και οι viewers θα χρεώνονται με 1,99$ ανά μήνα συνδρομής.

 

[via]

Διαβάστε  Ξεκίνησαν τα πρώτα συνδρομητικά κανάλια από το YouTube

4 Comments so far. Feel free to join this conversation.

 1. Trelos h mou fenete? May 7, 2013 at 23:33 - Reply

  Καλά! Αυτός που θα έγραψε το post αυτό πρέπει να είναι τελείως “αναγκεφαλος” και δεν ξέρει τι του γίνετε! Σιγά μην πληρώνουμε για να βλέπουμε video! Απλά το partnership program βγήκε επίσημος και στην Ελλάδα αλλα και πάλι μέσω Τρίτων (networks).An einai dunaton! Kalhtera na to diagrapsete auto to post!
  ’Aκου κει ρε, 1,99 το μηνα! Τότε τα διαφημιστικά και τις καμπάνιες για promotion γιατί τις έκαναν? θα πληρώνουμε για να βλέπουμε Ads? Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον admin που πήρε όλη την ευθύνη και έγραψε αυτό το Aθλιο post!!!

  • admin May 8, 2013 at 00:58 - Reply

   Το άρθρο περιγράφει τη δυνατότητα κάθε uploader-creator να βάλει συνδρομή στο κανάλι του. Είναι στην ευχέρια του κάθε δημιουργού να το κάνει, όπως και επιλογή του viewer να πληρώση.
   Δεν μιλάει το άρθρο αυτό για partnership. Θα είναι μια άλλη καινούργια υπηρεσία.
   Διάβασε τη πηγή του άρθρο, όπου τα εξηγεί όλα με λεπτομέριες!
   http://www.pcworld.com/article/2037565/google-plans-video-subscription-service-on-youtube.html

Leave A Response