Η Ουάσινγκτον σκέφτεται να ασκήσει αγωγή κατά της Google

Posted on Oct 14 2012 - 11:05am by

  Αυτή τη στιγμή, η αγορά αναζήτησης βρίσκεται στη κορύφωσή της και κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να μειώνεται, καθώς η στροφή προς κινητά upends η δυναμική την οποία η Google χτίστηκε την κυριαρχία της.
  (Ναι, οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να αναζητήσετε στο διαδίκτυο και οι διαφημιστές θα συνεχίσουν να δαπανούν δισεκατομμύρια δολάρια για διαφημίσεις αναζήτησης, αλλά ότι η συμπεριφορά θα είναι όλο και λιγότερο από το κυρίαρχο παράγοντα της οικονομίας του Διαδικτύου από ό, τι ήταν κατά την τελευταία δεκαετία.)
  Εταιρείες όπως η Yelp , που φοβόταν μια φορά η Google, τώρα αισθάνονται σαν να έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν στην οικονομία app της Apple, όπου η έρευνα είναι λιγότερο από έναν παράγοντα.
  Η Apple παίρνει τα περισσότερα από τα κέρδη του smartphone για επαγγελματική χρήση, αφήνοντας τους εταίρους του υλικού της Google (και της Motorola θυγατρική) σε αδύναμη θέση.
  Και Amazon-η εταιρεία Google πραγματικά τους φόβους-έχει στοιχηματίσει ύπουλα μια θέση στο ηλεκτρονικό εμπόριο αναζήτηση , η οποία είναι όπου η Google κάνει τα περισσότερα από τα χρήματά του.
  Είναι μια επανάληψη της δεκαετίας του ’90, όταν η κυβέρνηση έφερε μια υπόθεση αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας εναντίον της Microsoft κατά την ακριβή στιγμή που το Διαδίκτυο έχει κάνει την επιφάνεια εργασία μονοπώλιο της Microsoft άσχετο.

Leave A Response