Το χειρότερο videogame που έχει φτιαχτεί ποτέ !

Posted on Nov 17 2014 - 8:41pm by

atari-videogame

Στην έρημο του New Mexico, η Microsoft κατάφερε κι επιβεβαίωσε τον μεγαλύτερο μύθο που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην ιστορία της βιομηχανίας των videogames ξεθάβοντας το χειρότερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει.

Μετά από πολλές ανασκαφές η Microsoft ξέθαψε εκατοντάδες “κασέτες” του παιχνιδιού “E.T. The Extra-Terrestrial” το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1983 για το Atari 2600 και ήταν το χειρότερο παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά .

Ο μύθος ήθελε τους δημιουργούς του παιχνιδιού επειδή το δημιούργημά τους ήταν χάλια, να θάβουν ότι “κασέτα” του παιχνιδιού δεν είχε πουληθεί στην έρημο, για να μην μπορέσει να το βρει ποτέ κανείς.

atari-videogame

Όμως όπως φαίνεται αυτό ήταν η πραγματικότητα και όχι μύθος αφού η Microsoft αποφάσισε να στείλει εκσκαφείς στην έρημο για να δει αν όντως η ιστορία ήταν αλήθεια κι έτσι μετά από μερικές προσπάθειες το μυστήριο λύθηκε με την εύρεση των εκατοντάδων κασετών του παιχνιδιού το οποίο πλέον μπορεί άνετα να χαρακτηρηστεί το χειρότερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

Leave A Response