Αυτό είναι το iPad Mini

Posted on Sep 20 2012 - 6:08am by

  Αρκετό καιρό πριν από την παρουσίαση του, πριν καλά καλά ανακοινωθεί από την Apple η επίσημη ημερομηνία της παρουσίασης, Κινέζικη ιστοσελίδα διέρρευσε μερικές υποτιθέμενες φωτογραφίες του iPad Mini.
  Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Bolopad.com και δείχνουν μια μικρότερη έκδοση του δημοφιλούς tablet της Apple με οθόνη 7.85 ιντσών, σώμα αλουμινίου, πίσω κάμερα και τον νεο Lightning connector. Το ηχείο της συσκευής μάλιστα φαίνεται πως έχουν μεταφερθεί στο κάτω μέρος, δίπλα στον connector, όπως συμβαίνει με το iphone 5.
  Το μπροστινό μέρος της συσκευής είναι πανομοιότυπο με το 9ιντσο iPad, με μαύρο σχεδιασμό και το home button κάτω από την οθόνη. Η μοναδικές διαφορές από το iPad, πέρα από το μικρότερο μέγεθος, φαίνονται να είναι το connector και τα ηχεία του.
  Μπορεί η Apple να διατηρεί ιδιαίτερη μυστικότητα σχετικά με τις νέες συσκευές της, μην ξεχνάμε όμως οτι οι διαρροές για το iPhone 5 ξεπέρασαν οποιαδήποτε άλλη συσκευή της εταιρείας. Οι περισσότερες από αυτές μάλιστα αποδείχθηκαν αυθεντικές.
  Με την επίσημη παρουσίαση του iPad Mini να φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, το σίγουρο είναι πως μέχρι τότε θα δούμε αρκετές διαρροές, φωτογραφίες, ίσως ακόμα και video της νέας συσκευής. 
Leave A Response